Skip to content

Programstruktur – Kock eller bagare/konditor

Gymnasiegemensamma ämnen

KursPoängKOCK & BAGARE/KONDITOR
Engelska 5100100
Engelska 6100100
Historia 1a15050
Idrott och hälsa 1100100
Matematik 1a100100
Naturkunskap 1a15050
Religionskunskap 15050
Samhällskunskap 1a15050
Svenska 1100100
Svenska 2100100
Svenska 3100100
Summa:900900

Programgemensamma ämnen

KursPoängKOCK OCH BAGARE/KONDITOR
Hygien100100
Livsmedels- och näringskunskap 1100100
Branschkunskap inom restaurang och livsmedel100100
Service och bemötande 1100100
Summa:400400

Inriktning

KursPoängKOCKBAGARE/KONDITOR
Matlagning 1100100
Servering 1100100
Mat och dryck i kombination100100
Bageri 1100100
Choklad och konfektyr100100
Konditori 1100100

Programfördjupningar

KursPoängKOCKBAGARE/KONDITOR
Bageri 2200200
Bageri 3100100
Konditori 2200200
Konditori 3100100
Specialkoster100100100
Konditori 4 / Konditori 4100100
Entreprenörskap100100100
Matlagning 2200200
Matlagning 3200200
Matlagning 4200200
Drycker och ansvarsfull alkoholservering100100
Summa:900900900

Individuellt val 200p – välj 2 av nedan kurser

KursPoängKOCKBAGARE/KONDITOR
Idrott och hälsa 2100100100
Fotografisk bild100100100
Matematik 2a100100100
Moderna språk100100100
Mental träning100100100
Servering 2200200100
Bageri 1100100
Bageri 4100100
Bageri specialisering100100
Konditori 4100100
Konditori specialisering100100
Summa:200200200
Gymnasiearbete100100100
Fullständigt gymnasieprogram 2800pTotalt:KOCKBAGARE/KONDITOR
270027002700