Gymnasiegemensamma ämnen
Kurs | Poäng | KOCK & BAGARE/KONDITOR |
Engelska 5 | 100 | 100 |
Engelska 6 | 100 | 100 |
Historia 1a1 | 50 | 50 |
Idrott och hälsa 1 | 100 | 100 |
Matematik 1a | 100 | 100 |
Naturkunskap 1a1 | 50 | 50 |
Religionskunskap 1 | 50 | 50 |
Samhällskunskap 1a1 | 50 | 50 |
Svenska 1 | 100 | 100 |
Svenska 2 | 100 | 100 |
Svenska 3 | 100 | 100 |
Summa: | 900 | 900 |
Programgemensamma ämnen
Kurs | Poäng | KOCK OCH BAGARE/KONDITOR |
Hygien | 100 | 100 |
Livsmedels- och näringskunskap 1 | 100 | 100 |
Branschkunskap inom restaurang och livsmedel | 100 | 100 |
Service och bemötande 1 | 100 | 100 |
Summa: | 400 | 400 |
Inriktning
Kurs | Poäng | KOCK | BAGARE/KONDITOR |
Matlagning 1 | 100 | 100 | |
Servering 1 | 100 | 100 | |
Mat och dryck i kombination | 100 | 100 | |
Bageri 1 | 100 | 100 | |
Choklad och konfektyr | 100 | 100 | |
Konditori 1 | 100 | 100 |
Programfördjupningar
Kurs | Poäng | KOCK | BAGARE/KONDITOR |
Bageri 2 | 200 | 200 | |
Bageri 3 | 100 | 100 | |
Konditori 2 | 200 | 200 | |
Konditori 3 | 100 | 100 | |
Specialkoster | 100 | 100 | 100 |
Konditori 4 / Konditori 4 | 100 | 100 | |
Entreprenörskap | 100 | 100 | 100 |
Matlagning 2 | 200 | 200 | |
Matlagning 3 | 200 | 200 | |
Matlagning 4 | 200 | 200 | |
Drycker och ansvarsfull alkoholservering | 100 | 100 | |
Summa: | 900 | 900 | 900 |
Individuellt val 200p – välj 2 av nedan kurser
Kurs | Poäng | KOCK | BAGARE/KONDITOR |
Idrott och hälsa 2 | 100 | 100 | 100 |
Fotografisk bild | 100 | 100 | 100 |
Matematik 2a | 100 | 100 | 100 |
Moderna språk | 100 | 100 | 100 |
Mental träning | 100 | 100 | 100 |
Servering 2 | 200 | 200 | 100 |
Bageri 1 | 100 | 100 | |
Bageri 4 | 100 | 100 | |
Bageri specialisering | 100 | 100 | |
Konditori 4 | 100 | 100 | |
Konditori specialisering | 100 | 100 | |
Summa: | 200 | 200 | 200 |
Gymnasiearbete | 100 | 100 | 100 |
Fullständigt gymnasieprogram 2800p | Totalt: | KOCK | BAGARE/KONDITOR |
2700 | 2700 | 2700 |